AVÍS DE COOKIES: Aquest lloc web fa ús de cookies amb la finalitat de recopilar dades estadístiques anònimes d´ús de la web, així com la millora del funcionament i personalització de l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Més informació

Fes-te AMIC DEL PALAU

  1. Portada /
  2. Amic del Palau /
  3. Fes-te AMIC DEL PALAU

PER AMOR A l'ART

Fes-te AMIC DEL PALAU

 

Totes aquelles persones que desitgen col·laborar en el desenvolupament de la labor de promoció cultural que realitza el Palau de la Música de València, poden fer-ho sol·licitant la seua inscripció com a "Amic del Palau".

 

Esta col·laboració de caràcter anual comporta una sèrie d'avantatges:

  • Títol d'Amic del Palau i insígnia
  • Participació en cicles de conferències, classes magistrals, etc.
  • Preferència en l'adquisició de localitats per a concerts gratuïts
  • Recepció personalitzada de publicacions i informació

 

 

Aportació minima anual 30,00 €

*Les dades personals que vosté ens ha facilitat s'incorporaren a un fitxer automatitzat per al seu tractament, sent el seu titular l'O.A.M. Palau de la Música, Congressos i Orquestra de València, amb la finalitat de mantindre-ho informat de totes les activitats i promocions del Palau de la Música. Les dades seran tractats, cedits o comunicats de conformitat amb el que disposa la Llei 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Així mateix li informem de la possibilitat d'exercitar els drets d'accés, rectificació i cancel·lació en termes establits en la legislació vigent a la direcció Pº Albereda, 30-46023 València.

El fet d'enviar la dita sol.licitud, suposa l'acceptació de l'esmentat tractament.